luni, 30 august 2010

Cum a fost la Vaslui

La Vaslui am fost la bunici si mi-a placut pentru ca am iesit afara in fiecare zi indiferent de ora sau vreme si pentru ca am putut sa ajut. M-am plimbat prin parcul "Copou" cu o vecina care sotul ei este Prefectul Vasluiului si cu nepoata ei. Am fost la muzeul "Stefan Cel Mare" si am vazut multe lucruri. Am mai fost la o expozitie la care am vazut ca un om din Vaslui a fost intr-o expeditie la Polul-nord cu un vapor care se numea Belgica pentru ca l-a cumparat din Belgia. Si am fost la "Moara Grecilor" si am smuls buruieni si am stat in soare. Acolo mi-am facut timp si de cautat paianjeni si am gasit unul mare de tot, periculos, care avea culorile negru cu galben iar panza lui era de sus pana jos ca un fel de z multiplicat. Iar pe data de 12.08.2010 m-am intors acasa.

duminică, 29 august 2010

Cum mi-am petrecut vacanta mare

De cand a inceput vacanta am stiut ca se va termina repede. La inceputul zile pana la ora 11:15 sau 13:00 faceam lectii suplimentare la Engleza si la matematica. Apoi mancam si m-a jucam la calculator pana seara cand trebuia sa dorm. Pe data de 12 iulie 2010 am plecat in Bulgaria. Vedeti cum a fost in Bulgaria in articolul "Cum a fost in Bulgaria". Dupa ce am venit acasa peste doua zile am plecat la bunici, la vaslui si am stat o luna. Acolo mi-am ajutat bunicii la smuls buruieni din gradina si sapat iar pe bunicul meu l-am ajutat la WC. Am venit acasa cu doua mingi. Una cumparata iar alta primita de la matusa mea din Italia. Acasa mi-am continuat programul si m-am jucat la calculator, am citit si am iesit afara cu Andu si cu mingea. Abia astept sa inceapa scoala pentru ca o sa fac o multime de poze si o sa fiu in clasa a-IV-a alaturi de toti colegii si prietenii mei.

sâmbătă, 28 august 2010

Cum a fost in Bulgaria

Anul asta am fost in Bulgaria in statiunea Nessebar. Acolo am inotat in piscina, am mancat si am baut sucuri cat ma tinut burta. Am mai cunoscut si oameni: Kevin din Anglia, pe Lidia care era o tipa blonda draguta inimoasa care facea fitness si dansa. Ea era din Bulgaria dar m-am inteles bine cu ea in limba engleza si o fata pe nume Teodora cu care tin legatura cu ea si azi pentru ca vorbim pe messenger. Un baiat pe nume Calin de 11 ani care avea parul negru ca abanosul si cu care de asemeni vorbesc si cu el pe messenger. La ora 10:30 faceam fitness cu AnimationTeam printre care si Lidia. la ora 12:30 faceam lecti de salsa cu AnimationTeam. Si la ora 16:30 faceam fitness in apa in piscina de la hotelul Sol Nessebar Palace. Seara la ora 21:30 aveam spectacole de divertisment. In Bulgaria m-am bronzat si m-am ars pe umeri dar nu a fost foarte grav. Dupa 2 zile de cand am venit acasa mi-a trecut. Apoi am plecat la bunicii mei din vaslui si am stat o luna.

Eu si Lidia:

Despre mine

Buna, sunt Radu si locuiesc in Galati. Am 10 ani si imi plac jocurile pe calculator si melodiile mele preferat sunt: Parazitii- Mesaj pentru europa, Parazitii- Vrem respect, Parazitii- De ziua ta si Parazitii- de zia lor iar de la Limp Bizkit toate melodiile. Vedeta mea favorita e Fred Drust, solistul de la Limp Bizkit .Eu am un prieten foarte bun pe nume Andu Mesesan. Vedeti mai multe detali despre noi doi in articolul "Prietenul meu Andu".
De asemeni imi plac si sporturile. Practic inot la liceul LVA din Galati care este cel mai bun liceu cu profil matematica-fizica.
Cand ma fac mare vreau sa ma fac fotograf. Pentru ca imi place sa fac poze. Acum fac poze cu bunicul meu. Mergem pe Faleza amandoi si facem poze sau oriunde altundeva. Cele mai bune poze care le-am facut in acest an au fost  pe Faleza Dunarii cand in urma inundatiilor Dunarea a inregistrat o crestere record a debitului astfel in cat a fost inundata totata Faleza de jos.
Am bunici atat in Galati cat si in Vaslui. La Galati am o bunica din partea mamei si un bunic vitreg. La Vaslui am bunici din partea tatei. In Vaslui merg in vacanta mare si stau 1 luna.

Prietenul meu Andu

Eu si Andu suntem prieteni inca de la gradinita. In timp noi ne-am cunoscut mai bine si de fiecare data cand avem ocazia si ne plictisim in casa iesim afara la joaca cu mingea sau fara. Datorita lui am descoperit jocul Metin2 ro despre care am vorbit in prima mea postare pe blogul meu. Ziua mea este pe 10 august adica cu doua zile inainte de ziua lui. Tot impreuna am fost la mare la statiunea 2 Mai din Mangalia unde am stat la o gazda buna. Pe 28.12.2009 am fost la munte in satul Lepsa in care se practica turismul rural si am stat impreuna in Lepsa pana pe 03.01.2010 cand am venit amandoi in Galati in orasul nostru natal fiecare la casa lui.

Metin2 ro

Metin2 ro este un joc cu care imi omor timpul crescându-mă pe 2 conturi: randu212 si radu97gl. Eu ma joc pe serverul Gemini şi abia aştept să devin GM.